Spread the love

Υλικά

  • 1 κιλό σαρδέλες
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση

Πλένετε τις σαρδέλες καλά, τις αλατίζετε, τις πασπαλίζετε με ρίγανη και τις βάζετε στο καλάθι.

Τοποθετείτε το καλάθι στον πυθμένα.

Περιχύνετε τις σαρδέλες με το λάδι και το λεμόνι και κλείνετε τη χύτρα.

Μαγειρεύετε τις σαρδέλες για 2-3 λεπτά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Σαρδέλες ριγανάτες, 10.0 out of 10 based on 1 rating