Spread the love

Υλικά

  • 12 μπακαλιάρους
  • 800 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 1 κουταλιά σπόρους κορίανδρου
  • λάδι
  • αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Καθαρίστε, πλύντε και σκουπίστε το ψάρι.

Αλευρώστε και τηγανίστε ελαφριά σε άφθονο λάδι.

Βάλτε στη φωτιά μια κατσαρόλα με 5 κουταλιές λάδι, σοτάρετε τα δυόσμο, προσθέστε τα ντοματάκια, τον κορίανδρο, το αλάτι, πιπέρι και σιγοβράστε τη σάλτσα για 10 λεπτά.

Βάλτε το ψάρι σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περιχύστε το με τη σάλτσα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (4 votes cast)
Μπακαλιάρος με σάλτσα κορίανδρου, 6.0 out of 10 based on 4 ratings