Spread the love

Υλικά

  • 900 γραμμ. φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 /2 ποτήρι λευκό κρασί
  • 200 γραμμ. Αρακά βρασμένο
  • 100 γραμμ. Σπαράγγια
  • 1 κουταλιά τριμμένο μαϊντανό
  • αλεύρι
  • αλάτι
  • λάδι
  • πιπέρι

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε μέσα τα φιλέτα, ελαφρά περασμένα στο αλεύρι.

Τηγανίστε τα λίγο γυρίζοντας τα μία φορά.

Περιχύστε τα με το κρασί, προσθέστε τον αρακά, τα σπαράγγια, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και σοτάρετε το

φαγητό λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Σερβίρετε αμέσως

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/10 (3 votes cast)
Μπακαλιάρος με αρακά, 3.7 out of 10 based on 3 ratings