Μπακαλιάρος τηγανητός με αλεύρι
Υλικά
- 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
- 2 κούπες αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τον βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό για 2 μέρες για να ξαλμυριστεί καλά (το νερό το αλλάζουμε συνέχεια).
Στραγγίζουμε τέλος τον μπακαλιάρο και το αλευρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και τηγανίζουμε.
Τον σερβίρουμε με σκορδαλιά.
Μπακαλιάρος τηγανητός με αλεύρι,
Αφήστε μια απάντηση