Spread the love

Υλικά

  • 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
  • 2 κούπες αλεύρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες  και τον βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό για 2 μέρες για να ξαλμυριστεί καλά (το νερό το αλλάζουμε συνέχεια).

Στραγγίζουμε τέλος τον μπακαλιάρο  και το αλευρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε  λάδι  και τηγανίζουμε.

Τον σερβίρουμε με σκορδαλιά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (18 votes cast)
Μπακαλιάρος τηγανητός με αλεύρι, 6.9 out of 10 based on 18 ratings