Spread the love

Υλικά

  • 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
  • 2 κούπες αλεύρι
  • 1\2 κούπα γάλα
  • 1 μπεικεν
  • 4 αυγά

Εκτέλεση

Για 2  μέρες έχουμε τον μπακαλιάρο σε μια λεκάνη με νερό που το αλλάζουμε συχνά  για να ξαλμυριστει.

Σε μια λεκάνη ξεψαχνίζουμε το μπακαλιάρο από τα κόκαλα και τον κάνουμε μικρά κομματάκια ρίχνουμε μέσα  τα αυγά το γάλα το μπεικεν και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα σαν τους λουκουμάδες (εάν σας είναι το μείγμα πολύ  σφιχτό  συμπληρώστε λίγο γάλα, εάν πάλι είναι λίγο αρύ συμπληρώστε λίγο αλεύρι).

Βάζετε σε μια κατσαρόλα μπόλικο λάδι να καεί και με ένα βρεγμένο κουτάλι ρίχνετε και τηγανίζετε όπως τους λουκουμάδες.

Σερβίρετε  με σκορδαλιά η με πούρε πατάτας

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (9 votes cast)
Μπακαλιάρος ξεπουπουλιασμένος, 7.1 out of 10 based on 9 ratings