Spread the love
  • 1
    Share

Υλικά

  • 1 κιλό καραβίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ ποτήρι λάδι
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι

Πλύντε τις καραβίδες. Κάντε ένα κάθετο κόψιμο στο κάτω μέρος,

Αφήνοντας το κεφάλι ολόκληρο, ανοίξτε τες και σκουπίστε τες.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε το μισό λάδι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το μαϊντανό, και από μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.

Προθερμάνετε την ψηστιέρα.

Αλείψτε τις καραβίδες με το υπόλοιπο λάδι και ψήστε τες γυρίζοντας τες μερικές φορές.

Βάλτε τις καραβίδες σε μια πιατέλα, περιχύστε τες με τη σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)
Καραβίδες στη σχάρα, 8.0 out of 10 based on 4 ratings