Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι (στήθος η ουρά )
  • νερό
  • 2 πατάτες
  • 2 καρώτα
  • σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κύβους κρέατος
  • πιπέρι
  • 6- 8 κουταλιές τις σούπας ρύζι
  • 2 κροκαδια αυγού
  • χυμός ενός λεμονιού

Εκτέλεση

Ρίχνετε στη κατσαρόλα νερό και το κρέας και το βράζετε μόλις βράσει προσθέτετε αλλά τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κροκαδια και το λεμονί και τα μαγειρεύετε μόλις ψηθούν στραγγίζετε το ζωμό βάζετε το κρέας στην πιατέλα βάζετε το ζωμό να ζεσταθεί και προσθέτετε το ρύζι τέλος δένετε τη σούπα με τα κροκαδια και το λεμονί σημ. μπορείτε να το σερβίρετε το κρέας ξεχωριστά με λαδολέμονο η να το κόψετε σε κομμάτια και να το προσθέσετε στη σούπα

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Σούπα από μοσχαράκι, 7.8 out of 10 based on 4 ratings