Spread the love

Υλικά

  • 1 αγγουράκι
  • 1 κεσεδάκι στραγγισμένο γιαούρτι
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 1 κουτάλια ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτάλια άνηθο η δυόσμο ψιλοκομμένο
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Τρίψτε ένα αγγουράκι σε χοντρό τρίφτη στραγγίστε το στύβοντας το με τα χέρια και προσθέστε το γιαούρτι, το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, τον άνηθο και το αλάτι.

Ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το σε τάπερ και στο ψυγείο.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (9 votes cast)
Τζατζίκι, 6.6 out of 10 based on 9 ratings