Υλικά

  • 1 κοτόπουλο
  • Λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • χυμό λεμονιού
  • 1 ποτήρι κρασιού κρασί άσπρο
  • 1 ποτήρι κρασιού ζεστό νερό

Καθαρίζετε το κοτόπουλο και το αλείφετε με λάδι.

Στύβετε μέσα στην κοιλιά του λεμονί.

Κοκκινίζετε το κοτόπουλο από όλες τις μεριές.

Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το λεμονί και το νερό.

Μαγειρεύετε το κοτόπουλο για 25-30 λεπτά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (5 votes cast)
Κοτόπουλο ριγανάτο, 9.0 out of 10 based on 5 ratings