Spread the love

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2-3 κουταλιές βούτυρο
  • 2 πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
  • ½ ποτήρι κρασιού μαυροδάφνη
  • 400 γραμμ. χυμό ντομάτας
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • μερικές πράσινες ελιές γεμιστές
  • 1 κουταλιά σούπας κορν-φλαουρ

Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και σοτάρετε τα κομμάτια από το κοτόπουλο ωσότου ροδίσουν.

Τα αλατοπιπερόνουμε, προσθέτετε τις πιπεριές, το κρασί, το χυμό ντομάτας και τις ελιές.

Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 15-20 λεπτά.

Ανοίγετε τη χύτρα, δένετε τη σάλτσα με το κορν-φλαουρ και σερβίρετε το φαγητό με το ρύζι.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Κοτόπουλο με ελιές, 5.0 out of 10 based on 2 ratings