Υλικά

  • 1\2 κιλό πατάτες
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 2 κουταλιές λάδι
  • λίγο αλάτι
  • λίγο νερό η γάλα
  • λίγο λεμόνι

Εκτέλεση

Πλένουμε της πατάτες και της βάζουμε να βρασουνε σε μια κατσαρόλα με νερό και λίγο αλάτι.

Μόλις βρασουνε της καθαρίζουμε και της βάζουμε στο μουλτι και τις κάνουμε αλοιφή ρίχνουμε και το σκόρδο το λάδι λίγο γάλα η νερό λίγο λεμόνι και τα χτυπάμε για να ενωθούν πρέπει να είναι σαν αφράτη κρέμα (εάν είναι λίγο σφιχτή συμπληρώστε γάλα)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (6 votes cast)
Σκορδαλιά απλή, 7.8 out of 10 based on 6 ratings