Spread the love

Υλικά

  • 750 γραμμ. ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
  • 2 κουτ. Σούπας βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1\ 8 λίτρου νερού
  • 1 κουτ. Σούπας ξύδι
  • 1\ 8 λίτρου κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Εκτέλεση

Πλένετε τα παντζάρια τα ξεφλουδίζετε με ένα κοφτερό μαχαίρι και τα κόβετε

Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο προσθέτετε τα παντζάρια, το αλάτι το ξύδι και το νερό και τα βράζετε μόλις ψηθούν τα βγάζετε τα παντζάρια με μια τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε μια πιατέλα  ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μέσα στην ιδια κατσαρόλα και την αφήνετε να βράσει μέχρι να πήξει.

Ανακατεύετε μέσα τη μουστάρδα και τη ζάχαρη περιχύνετε με αυτό το μίγμα τα παντζάρια και πασπαλίζετε με το κρεμμύδι.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Παντζάρια αλλιώτικα, 9.3 out of 10 based on 3 ratings