Spread the love

Υλικά

  • 1\ 2 κιλό φακή
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1 κλωνάρι σέλινο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 8- 10  φλιτζάνια νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3\ 4 φλιτζανιού λάδι
  • 1- 2 κουταλιές ξύδι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε και πλένετε τη φακή και τη μουσκεύετε για μερικές ώρες.

Ρίχνετε όλο το νερό στη κατσαρόλα προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι και το ξύδι και μαγειρεύετε τη φακή.

Στο τέλος αφού έχει ψηθεί ρίχνετε το αλάτι και το ξύδι.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)
Φακή, 8.3 out of 10 based on 4 ratings