Υλικά

  • 1 κιλό βοδινό κομμένο σε κύβους
  • 2-3 κουταλιές βούτυρο
  • ½ κιλό κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο
  • 2-3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες από το μύλο
  • 1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • 1 κύβο ζωμό κρέατος

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και σοτάρετε το κρέας και τα κρεμμύδια.

Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 20 λεπτά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Τας-κεμπάπ, 9.0 out of 10 based on 3 ratings