Spread the love

Υλικά

  • 1 σπάλα χοιρινή χωρίς το κόκαλο
  • 150 γραμμ. Ζαμπόν καπνιστό
  • 4 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 5 κουταλιές σούπας λάδι
  • 2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο
  • 1 φλιτζάνι ζεστό νερό

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε το ζαμπόν και το ανακατεύετε με τον μαϊντανό, το σέλινο και το σκόρδο.

Απλώνετε αυτό το μίγμα πάνω στο κρέας, το αλατοπιπερωνετε, το τυλίγετε και το δένετε με ένα σπάγκο.

Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρέας από όλες τις μεριές.

Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το καρότο και το ζεστό νερό.

Μαγειρεύετε το κρέας για 30-35 λεπτά

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (4 votes cast)
Σπάλα χοιρινή γεμιστή, 6.8 out of 10 based on 4 ratings