Spread the love

Υλικά

  • 1 κουνέλι, 1 ½ κιλό περίπου
  • αλεύρι
  • 2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού κάρρυ
  • 1 ποτήρι του λικέρ κονιάκ
  • 2 κουταλιές αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι ζεστό ζωμό κρέατος ή νερό

Πλένετε και κόβετε το κουνέλι σε κομμάτια και το αλευρώνετε.

Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το κρέας ώσπου να ροδίσουν.

Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, το καρρυ, τα αμύγδαλα και σβήνετε το φαγητό με το κονιάκ.

Ρίχνετε το ζωμό ή το νερό, και μαγειρεύετε το φαγητό για 15-20 λεπτά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)