Spread the love

Υλικά

  • 1 κιλό μπούτι από κατσίκι κομμένο σε μερίδες
  • 3 – 4 κουταλιές βούτυρο
  • Λίγο αλεύρι
  • Αλάτι – πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι του κρασιού κρασί άσπρο
  • 1 κουταλιά της σούπας λεμονί
  • 1/ 2 φλιτζάνι ζεστό νερό
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 50 γραμ. φρέσκα μανιτάρια
  • Βούτυρο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο

Σοτάρετε  το κατσίκι  αλευρωμένο με το βούτυρο μαζί με το κρεμμύδι.

Σβήνετε το φαγητό με το κρασί το αλατοπιπερωνετε και προσθέτετε το

Λεμονί και το νερό. Κλείνετε  τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 20 λεπτά.

Καθαρίζετε και πλένετε τα μανιτάρια και τα σοτάρετε με το βούτυρο σε ένα τηγάνι

Ώσπου να ψηθούν. Προσθέτετε στη χύτρα την κρέμα γάλακτος και τα μανιτάρια

Και σερβίρετε μόλις πάρει το φαγητό μια βράση πασπαλισμένο με το μαϊντανό.

ΛΙΝΑ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)