Spread the love

Υλικά

  • ½ κιλό σπαγγέτι
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 3 κροκάδια αυγών
  • 150 γραμμ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι διάφορα τυριά τριμμένα (κεφαλοτύρι, γραβιέρα, παρμεζάνα )

Εκτέλεση

Βράζετε το σπαγγέτι στη χύτρα για 5 λεπτά.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το μπέικον ώσπου να ροδίσει.

Προσθέτετε το σπαγγέτι.

Χτυπάτε τα κροκάδια και τα ρίχνετε από πάνω.

Πασπαλίζετε το σπαγγέτι με το τυρί, κλείνετε το καπάκι της κατσαρόλας και μόλις λιώσουν τα τυριά, σερβίρετε σε ζεστή πιατέλα.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (5 votes cast)
Σπαγγέτι καρμπονάρα, 4.8 out of 10 based on 5 ratings