Spread the love

Υλικά

  • 3 βάσεις παντεσπάνι
  • 2 φακελάκια των 150 γρ. μους
  • 400 γρ. σαντιγί
  • φρέσκα φρούτα ή κομπόστα
  • λικέρ ή κονιάκ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μους της αρεσκείας μας με παγωμένο γάλα για 5 λεπτά περίπου για να γίνει μια κρέμα που να στέκεται.

Την τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγο για να σφίξει.

Ραντίζουμε το πρώτο παντεσπάνι με λικέρ και στρώνουμε τη μισή κρέμα.

Τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι, το ραντίζουμε και στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.

Βάζουμε και το τρίτο παντεσπάνι, αφού το ραντίσουμε και γαρνίρουμε με σαντιγί και φρούτα.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Τουρτα με μους, 7.8 out of 10 based on 4 ratings