Υλικά

  • 250 γραμμ. Ρεγκατο
  • 250 γραμμ. Κεφαλογραβιερα
  • 250 γραμμ. Φέτα
  • 150 γραμμ. Ζαμπόν
  • 150 γραμμ. Μπέικον
  • 150 γραμμ. Βραστά λουκάνικα
  • Μισό πακέτο μαργαρίνη
  • 4 αυγά
  • Μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 κουταλιές γλυκού μπεικιν παουντερ
  • 250 γραμμ. Γάλα

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τα αυγά και το γάλα.

Στη συνεχεία ρίχνουμε το αλεύρι και το μπεικιν παουντερ

Και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Προσθέτουμε

Τα τυριά, τα οποία έχουμε τρίψει, καθώς και τα αλλαντικά,

Τα οποία έχουμε ψιλοκόψει. Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα

Κέικ η σε ταψί που έχουμε βουτυρώσει. Το ψήνουμε στο

Φούρνο 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Αλμυρό κέικ, 9.7 out of 10 based on 3 ratings