Spread the love

Υλικά

  • 5-6 μεγάλα αχλάδια
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι άσπρο κρασί γλυκό
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • Φλούδα κανέλας
  • 1 ποτήρι του λικέρ Cointreau

Καθαρίζετε τα αχλάδια από τη Φλούδα τους, αναιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε τέταρτα. Ρίχνετε το

νερό, τη ζάχαρη και το κρασί στη χύτρα και τα αφήνετε να βράσουν μερικά λεπτά. Προσθέτετε τα αχλάδια, την

κανέλα και το Cointreau. Κλείνετε τη χύτρα και βράζετε την κομπόστα για 3-5 λεπτά.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Αχλάδια κομπόστα, 6.0 out of 10 based on 1 rating