Spread the love

Υλικά

  • 2 και 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 5 και 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 500γρ. σιμιγδάλι χοντρό
  • 1/2 κούπα λάδι

Εκτέλεση

Βάζουμε στη φωτιά  μια κατσαρόλα και  ανακατεύουμε το λάδι με το σιμιγδάλι μεχρι μεχρι να πάρει καστανό χρώμα.

Σε μια άλλη κατσαρόλα κάνουμε το σιρόπι και το ρίχνουμε μέσα στο σιμιγδάλι και τα δύο να είναι ζεστά και ανακατεύουμε μεχρι να δέσει να γίνει ένα.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Χαλβάς με σιμιγδάλι, 8.7 out of 10 based on 3 ratings