Spread the love

Υλικά

  • 150 γραμμ. Ρύζι νυχάκι
  • 100 γραμμ. Ζάχαρη
  • 50 γραμμ. Βούτυρο φρέσκο
  • 1 λίτρο γάλα
  • φλούδα κανέλας

Εκτέλεση

Πλένετε το ρύζι και το στραγγίζετε.

Λιώνετε το βούτυρο στη χύτρα, προσθέτετε το ρύζι, τη ζάχαρη, την κανέλα και το γάλα σιγά-σιγά, ανακατεύοντας συνεχεία.

Κλείνετε τη χύτρα, αφαιρείτε την κανέλα και το σερβίρετε σε μπολ η πιάτα, πασπαλισμένο με κανέλα ή καίτε λίγο φρέσκο βούτυρο με μια κουταλιά ζάχαρη, περιχύνετε το ρυζόγαλο και το σερβίρετε ζεστό.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Ρυζόγαλο, 8.0 out of 10 based on 2 ratings