Spread the love

Υλικά

  • 1\ 2 Κιλό φύλλα κρούστας
  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
  • 1 μπέικον
  • 5 αυγά

Για το σιρόπι

  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη

Εκτέλεση

Περνούμε ένα ένα τα φύλλα και τα διπλώνουμε σαν βεντάλια και τα

Αραδιάζουμε στο ταψί.

Χτυπάμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το μπεικεν, τα αυγά και αφού γίνουν ένα μίγμα το ρίχνουμε πάνω στα φύλλα.

Το βάζουμε να ψηθεί στο φούρνο μέχρι να ροδίσει κάνουμε και το σιρόπι και το περιχύνουμε από πάνω

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)
Πατσαβούρα, 7.0 out of 10 based on 4 ratings