Spread the love

Υλικά

  • 9 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 7 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 7 αυγά
  • 1 μορφατ
  • 1\ 4 άχνη

Χτυπάμε  το κακάο τη ζάχαρη και τα αυγά με το μίξερ και τα βάζουμε σε μικρό ταψάκι που το έχουμε  λαδωμένο και απλωμένο το αλουμινόχαρτο  και το ψήνουμε για 10 λεπτά  και το αφήνουμε να κρυωσει.

Χτυπάμε το μορφατ  και την άχνη καλά και το αλείφουμε. Δεν το βάζουμε όλο κρατάμε και για πάνω το κάνουμε ρολό και το αλείφουμε από πάνω με το υπόλοιπο  και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Όποτε θέλουμε να κόψουμε το βγάζουμε το αφήνουμε να ξεπαγώσει για 5 λεπτά και μετά το βάζουμε πάλι στη κατάψυξη

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)